SEAL Forum Index SEAL
The SEAL Forums
 
 FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   UsergroupsUsergroups   RegisterRegister 
 ProfileProfile   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages   Log inLog in 

Computer restarts.. :/ please help

 
Post new topic   Reply to topic    SEAL Forum Index -> Technical Issues
View previous topic :: View next topic  
Author Message
Skibz



Joined: 01 Sep 2002
Posts: 3

PostPosted: Sun Sep 01, 2002 8:56 am    Post subject: Computer restarts.. :/ please help Reply with quote

hiya, i'm pretty new to this sorta stuff so maybe i've done something simple wrong, but I unpacked seal and everything, but when i'm in dos and I type 'seal' like it says the computer restarts and just loads normal windows..

anyone have any ideas, thanks!
Back to top
View user's profile Send private message
orudge
Administrator


Joined: 07 Oct 2001
Posts: 1332
Location: United Kingdom

PostPosted: Sun Sep 01, 2002 10:29 am    Post subject: Reply with quote

What are the specifications of your computer? Try running SEAL from DOS instead of Windows.
_________________
Owen Rudge
http://www.owenrudge.net/

Currently Playing (last time I was online, anyway):
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website AIM Address Yahoo Messenger MSN Messenger
Skibz



Joined: 01 Sep 2002
Posts: 3

PostPosted: Sun Sep 01, 2002 10:37 am    Post subject: Reply with quote

500 mhz, 31 gb hard drive, 64mb..

I restarted the comp, pressed F8 to get it into command prompt then tried to run it and it just said Starting Seal 2.00.11 or what4ever it was for ages and didn't do anything.
Back to top
View user's profile Send private message
biggyp



Joined: 16 Oct 2001
Posts: 1473
Location: England, United Kingdom

PostPosted: Fri Sep 06, 2002 2:26 am    Post subject: Reply with quote

not the most detailed specs, what kind of CPU and what kind of graphics card and any other usefull info, what OS?
_________________
http://www.theopencd.org/ - OpenSource for the Masses

Gallery

Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail Visit poster's website Yahoo Messenger MSN Messenger
pitt_X



Joined: 17 Feb 2003
Posts: 2
Location: souteastus

PostPosted: Mon Feb 17, 2003 4:29 pm    Post subject: tumtumtiddlyTAHH Reply with quote

i am having the same problem with freedos 0.8 and an emachines "etower 366i2" apears to be a celeron. when i execute seal.exe (version Seal 2.00.11 [wa 2.0 lambda] that installs with freedos) the machine just reboots:x
Back to top
View user's profile Send private message
pitt_X



Joined: 17 Feb 2003
Posts: 2
Location: souteastus

PostPosted: Wed Feb 19, 2003 9:37 am    Post subject: i fixed my issue Reply with quote

i just started freedos with out any drivers and ran the install. then i just had to load my mouse dirver be4 starting the gui!
Back to top
View user's profile Send private message
Display posts from previous:   
Post new topic   Reply to topic    SEAL Forum Index -> Technical Issues All times are GMT - 7 Hours
Page 1 of 1

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group