SEAL Forum Index SEAL
The SEAL Forums
 
 FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   UsergroupsUsergroups   RegisterRegister 
 ProfileProfile   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages   Log inLog in 

'Protected mode not accessible' ...yet again :-/

 
Post new topic   Reply to topic    SEAL Forum Index -> Technical Issues
View previous topic :: View next topic  
Author Message
SirJohn



Joined: 09 Oct 2002
Posts: 1

PostPosted: Wed Oct 09, 2002 7:04 am    Post subject: 'Protected mode not accessible' ...yet again :-/ Reply with quote

Hi everybody,

sorry to bother you all with that somewhat famous error-message again. *sighs*

Anyway: I read thru all topics regarding this error to the best of my knowledge, and

- did install the latest version 2.00.11
- installed seal without problems
- ran seal without problems with emm386 not loaded
- downloaded emu387.dxe
- added 387=N and set emu387=c:\seal2\emu387.dxe to my autoexec.bat
and still get the error mentioned above. But this is where I wasn't able to find any more help with old topics.

So: Suggestions anyone? Please?

Best,

John
Back to top
View user's profile Send private message
Display posts from previous:   
Post new topic   Reply to topic    SEAL Forum Index -> Technical Issues All times are GMT - 7 Hours
Page 1 of 1

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group