SEAL Forum Index SEAL
The SEAL Forums
 
 FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   UsergroupsUsergroups   RegisterRegister 
 ProfileProfile   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages   Log inLog in 

Stuff...

 
Post new topic   Reply to topic    SEAL Forum Index -> Technical Issues
View previous topic :: View next topic  
Author Message
rapha



Joined: 29 Oct 2002
Posts: 1
Location: Germany

PostPosted: Tue Oct 29, 2002 1:27 pm    Post subject: Stuff... Reply with quote

Hi all,

I've installed FreeDOS 0.8 as they seem to call it on my IBM ThinkPad 701CS, together with the newest SEAL. For those unfamiliar with it (*chuckle*), this box's specs are as follows: i486DX4/75MHz, 16MB RAM, 1.44 external floppy drive, Soundblaster 1.0 clone or something, graphics featured by a CT-65545, seems to be VESA 2.0 compliant (?).

However, SEAL won't start up in 'normal' mode at all. It crashes, leaving a wierd looking screen. Called as 'seal -safe' it does start, but lemme list the caveats:

o Terribly slow (What about an option to disable all those nifty special effects for oldtimer users?)
o After at most 5 minutes you'll get a messed up screen + hanging system again.

Anyone a clue? Can I help solving these problems by providing you with something?

Cheers, Raphael
_________________
NIETS IS ONMOGELIJK!
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail Visit poster's website
Display posts from previous:   
Post new topic   Reply to topic    SEAL Forum Index -> Technical Issues All times are GMT - 7 Hours
Page 1 of 1

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group