SEAL Forum Index SEAL
The SEAL Forums
 
 FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   UsergroupsUsergroups   RegisterRegister 
 ProfileProfile   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages   Log inLog in 

SEAL on DELL Latitude XPi

 
Post new topic   Reply to topic    SEAL Forum Index -> Technical Issues
View previous topic :: View next topic  
Author Message
indigochs



Joined: 26 Dec 2002
Posts: 1

PostPosted: Thu Dec 26, 2002 1:53 pm    Post subject: SEAL on DELL Latitude XPi Reply with quote

with the following specs:

boot speed (CPU) : 133 MHz
HD: 2.1 GByte (2167 Mbyte)
standard FD (3.5 in, 1.44 Mbyte)
System memory: 32 MByte
xternal Cache: 256 kByte
Video memory: 896 kByte

other devices: trackball mouse, 2 pcmcia slots ( cardport cd-rom & 3Com ethernet card attached)

OSes: primary & active partition FreeDOS kernel 2028(128 MByte), secondary partition ZipSlack (of Slackware 8.1) with 1 Gbyte, F: and G: free


my problem is: SEAL loads, but doesn't not start ; msg: "Exiting due to signal SIGSEGV" and prints out a bunch of registers data, stack frame tarceback
_________________
Indigo Chases~
Back to top
View user's profile Send private message
Display posts from previous:   
Post new topic   Reply to topic    SEAL Forum Index -> Technical Issues All times are GMT - 7 Hours
Page 1 of 1

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group